Segítséget kérünk!

F I GY E L E M!   S E G Í T S É G E T   K É R Ü N K!

Kedves Látogatók!
Sajnos a honlapunk az elmúlt hónapokban több ízben túlterhelte a bérelt szervert, amin üzemel. A kezdeti problémaelhárítás (spamtámadások) még sikeresnek bizonyult, ennek ára a regisztráció és hozzászólás-opció feladása volt.
Sajnos a napokban azonban mindenfajta változtatás és beavatkozás nélkül újfent túlpörgette a szervert, aminek eredménye, hogy a szolgáltatónk egyszerűen lekapcsolta oldalainkat (Gothic.hu, Memento Mori, Deathrock.hu, Neofolk.hu).
A probléma gyökerét jelen pillanatban nem találjuk a drupal rendszerre épített oldalainkban. A szolgáltató is megnézte az esetleges hibalehetőséget, de nem találta a probléma forrását. A néhány nappal ezelőtti levélben annyi áll, hogy szerintük bug van az oldalunkban, ami aránytalanul megnöveli a memóriafogyasztást, és túlpörgeti majd leállítja a szervert. HOZZÁÉRTŐ SZAKEMBERT keresünk, aki át tudná nézni az oldalunkat és megtalálná az esetleges hibát, hogy zavartalanul tovább működhessünk! Kérek mindenkit,  szakember kontaktjának ajánlásával segítsen nekünk, hogy folytathassuk a munkánkat!
Jelentkezni a g.szelevenyi@gmail.com címen, vagy itt a közösségi oldalon lehet.
Köszönöm a figyelmet!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2016. 03. 25. - 12:58 | © szerzőség: Gelka