Modern Delusion | Aurora

2017.06.02.(péntek) Auróra pince:

MODERN DELUSION
A Zágrábból érkező zenekar az utóbbi években a horvát zenei front húzóerejeként szolgáló garázspunkját keveri a post-punkkal.
Olyan a muzsikájuk, mint egy elbaszott melankólia, ami felkúrja benned a vérnyomást azon a hajnalon, mikor pár óra múlva vissza kell térned az elfogadott normák világába.
Erősen ajánlott Frustration, Digital Leather, Black Bug meg úgy egyébként a szintipank rajongóknak. Aki emlékszik voltak már pesten és amúgy az egyik tagja a Zeg-zugban is fellépett Neon Lies prodzsekt.

Info:
https://moderndelusion.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/moderndelusion/

PADKAROSDA
Basszus és gitármassza közvetít a külvárosi parkokban összegyűlt, torzszülött emberek frusztrációjáról, paranoiáiról, a túlélés és nihilizmus közti vívódásról.
Ha kíváncsiak lennénk mások véleményére, úgy határolják be az okosak, mint egy adag kelet-európai punk + a Rudimentary Peni, Part 1, Christian Death méregkoktélját.

Info:
https://padkarosda.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/padkarosda/

JUNJI ITO
Az estét a fiatal budapesti formáció nyitja, akiknek fátyolos melankóliába csavart és női énekkel fűszerezett demojukról többeknek juthat eszébe a Siamese Twins, My Bloody Valentine vagy akár a Trabant együttes is.

Info:
https://soundcloud.com/junjiito

Az túrnézó horvátok és az est létrejöttének támogatása 1000 HUF.
Ha lesz rá igényetek rittyentünk valami DJ szettet is.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2017. 05. 10. - 06:12 | © szerzőség: Gelka