Ünnepi Hangverseny: ÚLF

Gáspár Kornélról igazán nem mondható el az, hogy zavarba hozza a színpadi jelenlét, sőt, szemben más nyimnyám előadóval ő egészen felpaprikázódik mindettől, itt ne gondoljunk valami allűrös cicomára, egyszerűen van és kész, de mindezt valami egészen magabiztos biztonsággal éli meg, szinte egyszemélyes "Világ-showt" láttunk az Új Látásmód Fúzió előadásain.

ÚLF = Gáspár Kornél. Nincs kompromisszum! Nincsen megalkuvás! - ez a zenekar manifesztációja, futurisztikus, new-wave, talán-talán sok mindenkihez hasonlítható zenéjük, ha már erre szalad el ingerünk, pedig totál egyedi a hangzás és szövegviláguk, és mindaz a szeretet, egyéb áramlások ami koncertjeik során a közönségre árad, valami egészen megmagyarázhatatlan élményt nyújt a jelenlévőknek...
A koncerten információim szerint a Csermanek Lakótelep "frontembere", Csermanek Csaba is közreműködik a Betonráma című kompozíció előadásában.
Az előadást vetítés kíséri, a zenekar mozgóképes varázsdobozából előkerülő alkotásokból.

Az est másik másik közreműködői az IPARI SZAKADÁROK elnevezésű elektronikus-zenét játszó lemezlovas csoport lesz. KRAAK és TÁRSAI legfőképpen a 80-as évek industrial, E.B.M., new-wave, szinti-popjából merítkeznek,  ebből állítják össze sajátságos hangulatú műsoraikat.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 10. 22. - 07:09 | © szerzőség: Gelka