Christian Death : Death Club 1981-1993

Évről évre piacra kerül valamely kiadvány Rozz Williams munkásságával kapcsolatban, hogy újabb bőrt nyúzzanak le a fanatikus rajongókról. A Christian Death 1981-1993 közötti legendássá vált dalait válogatja össze a Death Club cd-je. Eme szerzemények mind megtalálhatók sorlemezeken, válogatásokon, koncertlemezeken, ezért kár több szót fecsérelni rájuk, még ha hallhatatlan „gyöngyszemekről” is van szó!

A kiadvány második korongja egy koncert DVD, mely 1990-ben került rögzítésre. Maga a koncert hangulatos, és egy igazi unikum lenne, ha az összhatást nem rontaná el a csapnivaló minőség. Sajnos látszik nagyon, hogy VHS lett átdigitalizálva, nagyon kockázódik a kép, nem sokat javíthattak rajta. Williams úr mellett ott találjuk Eva o-t is, a kamera szinte egyfolytában őket pásztázza, ez mondjuk nem válik a felvétel kárára.
Itt vizuálisan is a már „megszokott” C. D. „slágereket” kapjuk, és ha nem volna olyan rossz a képi és hangminőség, azt kellene mondanom, hogy ez egy nagyon jó koncert! Sajnos azonban…
A DVD extrái még nézhetetlenebbek, nagyon régi felvételek, és iszonyatosan képkockásak. Ebbe bele tartozik 2 MTv-s élő performance, a Cavity, és a Romeo’s Distress című számokra, kivehetetlen miőségben. Két interjút is találunk, egyet 1984-ből Rozz Williamssel, aki eltűnik a képernyő hangyáinak rengetegében. A másikat 1990-ből Rikk Agnew gitárossal, ezt jobb minőségben.
Ezt a kiadványt inkább csak mint érdekesség lehet felfogni, melyet a fanatikusok biztosan meg fognak vásárolni. Másnak nem is ajánlanám. Most elmarad a pontszám is.

Kiadó és honlap: Cleopatra Records, Rozz Williams


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 04. 10. - 13:41 | © szerzőség: Őszentsége