Frustration - Az élet nonszensz

Attól, hogy a sajtó agyonhallgatta Őket, Fabrice Gilberték tojtak az egészbe, az elmúlt 10 évben komoly bázist húztak maguk mögé folyamatos klubkoncertezéssel. Az eredmény: egy raklap punk és skin, melósok és klubfetisiszták, frusztráltak és makimajmok mind ott ugrálnak a színpad előtt -  a legfrissebb lemezüket már több, mint 10.000-es példányszámban adták el (Born Bad Records).

Megérdemelt a siker, az Uncivilized gyomorszájba ver már az első két számmal "Worries", "Assasination" és igazából levegőért lehet kapkodni szinte végig, mintha a töködet csavargatnák pogó közben, milyen jól esik mégis!

Már elég unalmas amúgy, hogy mindent a Joy Division neve alatt akarnak letolni a fülünkön, a Frustration esetében is ez a szitu, szerintem párhuzam maximum a Warsaw-val húzható, de az is inkább a düh-faktor irányába megközelítve.
Pauza  nincs, gyilkos gitárriffek, gyomrozó basszus, nyers dühödt hang, mindez néhol megfröcskölve idegölő szintivel. A párizsi szelek késve fújták felém ezt a barbár anyagot, pedig a posztpánknyúvévkoldvévben a tavalyi év egyik legerősebb albuma az Uncivilized.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 01. 14. - 14:31 | © szerzőség: Gelka