Totenwald

Húsvét hétvégén, március 31-én az Aurórába érkezik Berlin gőzölgő csatornafedeleinek szomszédságából a TOTENWALD.
A szíjakkal és halàszhàlókkal bekötözött zenekar egyáltalán nem merül ki a külsőségekben, mert hanyag eleganciájukkal faszán odavernek a színpadon és lazán költöztetik àt a '80-as deathrock hangulatát, a zakatoló, modern nagyvàrosok cefreszagú pincéibe.
A zenéről eszünkbe juthatnak a '77-es punk átértelmezései, a korai anarchopunk kisérletező témái, amit szaxofonnal kiegészített gótikus, de flegma ének kísér és ment meg a dark klisék áthallásaitól.
thisistotenwald.bandcamp.com/

Játszik a PADKAROSDA, akik már annyira eltévedtek a sajàt víziòik kórus effektekkel kimaxolt útvesztőiben, hogy valószínűleg örökre
képtelenek lesznek a beilleszkedésre és tovább írják a nyomasztó történeteket, a párhuzamos, letargikus valóság-képükről.
padkarosda.bandcamp.com/

Az estét a JUNJI ITO nyitja. A múlt év közepén feltűnt zenekar egyre magabiztosabban adja elő a shoegaze és post-punk témákra épülő
fülbemászó dallamait, ami magyarországon DIY köntösben újként ható kezdeményezés, mivel eddig hasonló zenet csak virág mintás ingben, old spice reklámfiúk játszottak, totál hiteltelenül.
junjiito.bandcamp.com

Hozzájárulás: 1000 forint.
A rendezvényt és az Aurórát ezen kívül leginkább a fogyasztásotokkal tudjátok támogatni, úgyhogy a kérés, hogy ne hozzatok be piát.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 03. 31. - 06:55 | © szerzőség: Gelka