Mániákus Depresszió merülés

Egyik kedvenc kiadónk, a Manic Depression időről-időre küld egy hírlevelet az új korongok gurulása esetén. A legutóbbi terítés alapján nézzük mitől leszünk mániákusak:

You, Vicious!
A különös névválasztás mögött egy duó áll. Max Balquier az énekesi poszt mellett a basszust és szintiket kezeli, a kezdeti időkben önállóan dolgozta ki a a produkció világát. Bren Costaire hatalmas dobkészletével később csatlakozott. Az alkímia működött, álompop és szintihullámok ringatnak 80-as álmokba.

Joy/Disaster - Resurrection
Már 2005 óta létezik ez a lendületes posztpunk banda, első albumok még abszolút kedvencként forgott nálam. Bár minőségi munkák kerültek azóta is ki a kezeik közül, annyira átütő számomra egyik sem volt. Lehet barátkozni a friss megjelenéssel, melyet a kiadó sötétebb atmoszférával aposztrofál - elhangzik Nick Cave és Bowie neve is. Még az első hallgatásoknál tartok, nem mernék sommásan nyilatkozni. Az biztos, még mindig az első korong maradt a favorit.

Raskolnikov
Bűn és bünhődés Svájcban - elállítódik az óra, nyilvános kivégzések Genf főterén. A Raskolnikov három esztendeje
alakult trió "hipnotikus ritmusok, sötét megkínzott dallamok" jellemzik cold wave zenéjüket. A banda fél Európán körbeutazik tavaly októberi Hochmut kommt vor dem Fall című albumukat megmutatva.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 03. 26. - 07:26 | © szerzőség: Gelka