Skeletal Family: Eternal

Úgy tartják, ha a Skeletal Family kicsit kevésbé dacolt volna annak idején a zeneiparral, ha nem bújik annyira a föld alá, népszerűsége a Siouxsie & the Banshees-ével vetekedett volna a későbbiekben. Ezen persze már kár lamentálni, az idő elszállt - 33 év után inkább az emlékek felelevenítéséhez adhat jó alapot egy új megjelenés.

Eternal címen egy gyűjteményes doboz jelent meg a Cherry Red Records gondozásában, mely szinte mindent tartalmaz, amihez a Csontváz Családnak annak idején köze volt. Nemcsak a nagyon sikeres Burning Oil (1984), de az ezt követő négy lemez szerzeményei is, valamint radio session-ok, és a modernebb 2009-es koncert anyaga is része az Eternal kiadásnak.
Gondoljunk bele, a Skeletal Family a deathrock és gothic zenék hőskorában a Southern Death Cult-al volt közös nevezőn, a The Sisters of Mercy-vel a híres Black October turnén utazott, John Peel is nagy reménységként kezelte a bandát.
Most itt a lehetőség feleleveníteni ezeket az időket, a Skeletal Family bő három évtizednyi múltja kiváló táptalaja az emlékezésnek.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2016. 03. 09. - 06:05 | © szerzőség: Gelka