Catastrophe Ballet - Darkwave Party

Helyszín: 
Budapest - Zeg Zug(VII. ker. Nagy Diófa utca 17.)
Időpont: 
2018. március 14., 07:30
Fellépők: 
Catastrophe Ballet - Darkwave Party

Catastrophe Ballet - Darkwave Party | Guest: I.O.N. (Irrational Ortodox Noise) (Live)

I.O.N. - Romanticbiodark band from Budapest

Program:
20:00 I.O.N. live
22:00 Catastrophe Ballet - Cuvious DJ. set
23:00 - 04:00-ig #Darkwave Party

FIGYELEM! Mivel a koncertet a hatályos jogszabályok szerint legfeljebb este 10-ig be kell fejezni (ellenkező esetben a tulaj büntetésre számíthat), ezért mindenkit kérünk, akit érdekel az előadás, hogy legyen ott 20:00-ra! PONTOS KONCERTKEZDÉS!

Leírás:

Az I.O.N. zenéjében a transzcendencia, mint alapvetés van jelen, origóként, amely támpont, de szorongásunk tárgya is egyben. Ez olyan pszichedeliát szül, ahol a lebegés felszabadító hatása, frusztráló, fojtogató élményekkel párosul. Ez a kettősség hozza létre azt a határhelyzetet, ahol a szembesülés nem csak fájdalmas, de katartikus megnyugvást is eredményez.

Az eseményen azoktól az előadóktól válogatunk elsősorban, akik letették az alapjait a darkwave műfajnak, a gothic irányzat talpköveinek tekinthetők, valamint e duális megtapasztalást erőteljesen tolmácsolják.

Átkalauzolunk benneteket a kezdetektől a máig, tehát az ismert zenekarokon felül, sok új bandára is számíthattok. Az estén a darkwave lesz a kiemelt, ezért a vidámabb darabok most háttérbe szorulnak.

Ne feledjétek, másnap munkaszüneti nap!

Belépő a koncertre: 800 HUF (21:30-ig)
A bulira: 500 HUF

Koncertjeggyel természetesen a buliba is bejöhetsz.

Selector: Cuvious (Lilian Goth Art Prod.)
Vendég / Guest DJ.: Később!