Memento Mori Radio| Deathrock.hu #16

Memento Mori Radio | Deathrock.hu #16 (2023. 01. 21.)

"Mindig boldog vagyok!", döfi a hasadba a Grandmas House bájos és magabiztos lánytriója rögtön az elején. Szombat reggel van, indulhat a tizenhatodik deathrock harakiri! Van új Frustration nóta, persze hogy kihagyhatatlan, mint minden egyes másodperce ennek a szűk egy órának.
A magát bölcsen csak pisának nevező banánfetisisztákkal kutyazselatinért mentem boltba, az Östro 430 szexuális vészhelyzetet kiáltott. Hijnye, két hülye zenekar, és majdnem agyonvert egy trash haiku.
Ha a deathrock gyászhuszárok sorát nézem, jutott mára is a latyak mellé pár jólfésült előadó, a frissebb Diavol Strâin mellett ott figyel a Violet Stigmata és a Spiritual Bat fogata. 
A Hysteric Helen nyolc éve(?) nem lépett fel, emlékszem amikor a csepeli Döbbenet büféből (tényleg ez volt a neve) vittem nekik tápot és a Voodoo előtti parkban megharaptak az ott táborozó hajlékonyok kutyái. Lajos öntött a sebbe pálinkát: "ez biztosan tuti lesz rá". Másnap a rendelőben kérték az oltási igazolványt, ennek hiányában "mi sosem találkoztunk" - bocsátott utamra a dokinéni. Peternek köszönöm, hogy a megjelenéskor már elküldte az új nótát, legyen majd lemez is! "Annyit hazudtál, hogy a fogaid már rohadtak. Sárga és foltos a sok szartól, amit mondtál." Köpködi szorgalmasan Meryl Streek az átkait, zsigeri szövegelés - Timi sóhajt egyet, hogy már megint posztpánkrepp a sláger? Working class á la Sleaford Mods. Mit is tehetnék a legvégén, a Nagy Tenger hablaty-habjai hátán elvitorlázok a Tango Mangalore matrózaival.  Ave, morituri te salutant!

Számlista:

Grandmas House - Always Happy
Idles - Carcinogenic
Amyl and the Sniffers - Guided By Angels
Frustration - Nowadays
Scudfm - Allergen Also
KAS Product - Peep Freak
Warum Joe - Ballroom Au Ritz
Pisse - Hundegelatine
Sleeping Dogs Wake - This Little Piggy
Diavol Strâin - El Reflejo De Mi Muerte
Östro 430 - Sexueller Notstand
Hysteric Helen - Estrangement of the Ordinary
The Spiritual Bat - Warrior
Meryl Streek - Death to the Landlord
Violet Stigmata - Cut The Flesh Wires!
Silent Guests - Imaginary Lines
Tango Mangalore - Son of Adam


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2023. 02. 05. - 07:15 | © szerzőség: Gelka